dijous, 23 de març del 2017

TALLER: DE CARA I D'ESQUENA.

Dimarts van venir a l'aula a impartir un taller des del MAC (Mataró Art Contemporani) que es deia "De cara i d'esquena. Un autoretrat en dues dimensions". La Cori Mercadé va ser l'encarregada d'ensenyar-nos moltes coses!
Primer de tot ens va explicar la història de la Emma, una nena que tot ho feia molt a poc a poc...Així era com havien de fer les coses tots els nens i nenes de la classe, pas a pas seguint les indicacions de la Cori.


 Per començar l'activitat, es van posar per parelles i s'havien de seure a les taules mirant-se a la cara per poder-se fixar bé en tots els detalls, ja que havien de dibuixar a la seva parella.
La Cori els hi va ensenyar una nova eina per dibuixar, el carbonet, amb el que podien esborrar amb el dit si dibuixaven suaUment.
Van mirar la forma de la cara, dels ulls, la boca, les celles, el nas...primer ens fixàvem en la forma i després la Cori els hi ensenyava com dibuixar-ho!


 Els resultat dels dibuixos ha estat fantàstic!


Després va arribar el moment de treballar l'esquena.
Cadascú havia de pensar una acció per fer i amb la que els seus companys poguessin endevinar qui era.
La Cori els va ensenyar a gravar amb unes tablets i per parelles es van anar gravant uns als altres. 
Quan ja havien saltat, ballat, fer el peu coix...va arribar el moment de mirar a la pantalla i endevinar qui era i què feia!


Una activitat molt divertida!
Ens ha agradat molt tot el taller i tot el que hem après!

VERO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada