dijous, 22 de gener del 2015

ENVIEM CARTES


El peixos estem treballant els mitjans de comunicació i aquesta setmana hem treballat la carta.
Hem fet una activitat molt divertida i que els hi ha agradat molt, cada nen i nena ha escrit una carta a un company/a de la classe.


Hem parlat de quines coses son importants que apareguin a la carta.


 Amb tots els noms dels companys i companyes de la classe en una bossa, hem anat agafant un a un, el nom del nen o nena a qui li havíem d'escriure i enviar la nostra carta.

Primer de tot, pensem el missatge de la nostra carta, després comencem a escriure i acabem la carta amb un dibuix ben maco per regalar al nostre company.


 Preparem els sobres!! Escrivim les adreces, posem els segells, el remitent i un cop hem guardat la carta tanquem el sobre i ja ho tenim tot preparat per anar a buscar una bústia!!
 Aquest matí hem sortit a buscar una bústia, alguns nens i nenes ja sabien que en trobaríem una per la Riera, així que hem anat allà!!
 Quan hem arribat a la bústia hem llegit que a la bústia de color verd hi havia un rètol on posava que era només pel carter...!!!
 
Tots hem posat la nostra carta a la bústia groga!!






Ara només ens queda esperar a que arribi el senyor carter a portar-nos la carta a casa!! Aneu mirant les bústies i ja ens informareu quan les rebeu!!





VERO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada